Woning in Suriname huren

Woning in Suriname huren

Een woning in Suriname huren kan via deze website. We hebben twee luxe woningen beschikbaar die in 2014 zijn gebouwd.

Woning in Suriname huren
Luxe woning te huur in Suriname

Locatie van de woning in Suriname

De woningen staan aan de Hoenderparkweg 65 in Paramaribo, op 10 minuten fietsafstand  van het centrum. In de directe omgeving zijn diverse supermarkten, meerdere bakkers en eethuizen aanwezig. Verder zijn fietsverhuurbedrijven en standplaatsen voor bussen en taxi’s op loopafstand te bereiken. Paramaribo Zoo en meerdere zwembaden liggen in de buurt.

Kenmerken van de woning in Suriname

De woningen zijn voorzien van airconditioning (split-unit) in elke slaapkamer, een hydrofoor zodat u de beschikking heeft over stromend water gedurende de hele dag, wifi voor een snelle toegang tot het internet en uiteraard gas. Een bijzonderheid is dat elke slaapkamer naast de normale elektriciteitsvoorziening (110 V) één stopcontact heeft met 220 V. Hierdoor is het mogelijk elektrisch apparatuur uit Nederland ook in de woningen te gebruiken.

De woningen zijn volledig gemeubileerd. U hoeft alleen uw persoonlijke bezittingen mee te nemen. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt zodat u, als u dat wenst, direct kunt uitrusten van de reis. In de keuken heeft u beschikking tot een gasfornuis, een waterkoker, een koelkast met vriezer, een magnetron en opbergruimte.

De woningen zijn geschikt voor vakantiegangers maar ook voor groepen stagiaires die enkele maanden in Suriname willen verblijven. Elke woning heeft een eigen ingang. Het terras om en voor de woningen is volledig bestraat en voorzien van tuinmeubilair.

Op het terrein kan één personenauto geparkeerd worden.

Inbegrepen voorzieningen

De woningen worden verhuurd inclusief linnengoed: twee stuks beddengoed, lakens, handdoeken, theedoeken en vaatdoeken (exclusief baddoeken). De woonkamer, de keuken, het toilet en de badkamer worden één keer per week schoongemaakt. De schoonmakers komen niet in de slaapkamers. De woningen ondergaan een eindschoonmaak op de laatste dag van de verhuur. De kosten voor de eindschoonmaak zijn bij de prijs inbegrepen.

Meer informatie over de woningen

Heeft u interesse om één of beide woningen in Suriname te huren? Klik op woning A of op woning B voor meer informatie. Via deze pagina’s kunt u ook de beschikbaarheid van de woningen controleren.

Een luxe woning huren in Suriname.