Ervaringen

Op deze pagina zijn de ervaringen van huurders gepubliceerd . De woningen worden sinds januari 2015 te huur aangeboden.

Janne Hamelink heeft ons op 23 januari 2017 het volgende geschreven:

De woning was ontzettend fijn. De ruimte, de rustige en veilige buurt en dicht bij het centrum. Wij vonden het ideaal. Het huisje zelf was ook heel erg fijn, het ontbrak ons aan niks.
Ook het huisje aan de Koendanstraat is erg goed bevallen!!
 
Heel erg bedankt! En we zullen het zeker aanraden aan bekenden als ze naar Suriname gaan.
 
Vriendelijke groet, Janne Hamelink

 

Op 1 januari 2017 schreven Inge Kuiper en Anne Tackenberg:

We zijn aangekomen in Suriname. We zijn opgehaald en rond geleid in het huisje. Het huisje is fijn en praktisch (we woonde met z’n 2e in woning B).
Het beschikt eigenlijk over alles wat je nodig hebt. Behalve warm water maar dat went vanzelf met deze warme en fijne temperatuur.
 
De familie waar we het huisje van huurden zijn mega gastvrij en vriendelijk. De buren trouwens ook. Ze hielpen ons bij alles en daar zijn we erg dankbaar voor.
 
Trouwens nog een gelukkig New jaar.

 

Geoffrey de Winter, Ferhat Sekman en John van Etten schreven in november 2015 het volgende:

Mijn naam is Geoffrey de Winter, 3e jaars student HRM te Hogeschool Rotterdam. Momenteel loop ik stage in Suriname, Paramaribo bij de Melkcentrale N.V. Tijdens mijn stageperiode in Suriname verblijven wij in Woning A. De woning bevalt ons prima, het ziet er heel netjes uit en de buurt is veilig. Daarnaast is de apparatuur in het huis van goede kwaliteit en hebben we het naar ons zin. Ik ben tevreden met het huisje met al zijn voorzieningen, de buurt en Suriname zelf.Als er iets is kan ik altijd om hulp vragen bij de buren. Zij zijn bijna allemaal familie van de verhuurder. Hierdoor voel ik me hier meer dan thuis.

We hebben het tot nu toe uitstekend naar onze zin gehad en we genieten nog de komende maanden van heerlijk Suriname.

 

Jan Brouwer heeft het volgende op 12 augustus 2015 geschreven:

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het gebruik van het huis in Suriname. Het was voor ons een bijzondere en mooie vakantie in het mooie land Suriname. Het huis was prima en van alle gemakken voorzien. De airco op de slaapkamers was lekker, want het is toch wel even wennen aan de warmte in Suriname. Wij zaten in een mooie woonwijk met aardige mensen. De taxicentrale en supermarkten zaten om de hoek. De supermarkten waren van 7.00 tot 23.00 uur open en hebben echt alles te koop. De taxichauffeurs waren vriendelijk en behulpzaam en brengen je voor een paar euro naar het centrum.
 
Paramaribo is een prachtige stad met veel mooie gebouwen, de haven en natuurlijk fort Zeelandia (waar je veel kunt zien en horen over de geschiedenis van Suriname, echt heel interessant en leerzaam). Er zijn leuke restaurants waar je goed en gezellig kunt eten.
De oude plantages liggen net buiten Paramaribo en de fietstoer hiernaar toe was prachtig.
De jungletochten die je vanuit Paramaribo kunt maken zijn zeker een aanrader.
Het hoogtepunt was toch wel de schildpaddentoer, per boot via de Surinamerivier, waar we dolfijnen hebben gezien. We hebben enorme zeeschildpadden eieren zien leggen en babyschildpadjes naar de zee zien lopen. 
 
Kortom een prachtige vakantie die wij nooit zullen vergeten.
 
Groeten,
Jan, André en Tamara Brouwer.

 

De volgende reactie hebben wij van Lotte Boon gekregen over de periode 30 januari tot en met 27 april 2015:

De afgelopen 3 maanden zijn goed verlopen, we zijn tevreden over het achter en voorhuis geweest. De eerste maanden hebben wij in het achterhuis gewoond. Daar waren wel wat mankementen zoals: lekkages, deuren die niet op slot konden etc. Dit is gemeld en hersteld.

De laatste maand hebben wij ons verblijf voortgezet in het voorhuis (woning A). Dit was een erg fijn huis, geen klachten over.

De eerste groep huurders heeft op 3 januari haar intrek genomen in woning A. Zij hebben ons laten weten erg tevreden te zijn over deze woning. Ook het contact met de beheerder hebben zij als zeer prettig ervaren.

 

Een luxe woning huren in Suriname.